Bestuur

Het bestuur van Rechtswinkel de Langstraat bestaat uit Marlou van de Wiel, Iris Korevaar en Nico van Baardwijk. Zij worden hieronder aan u voorgesteld. Indien u vragen heeft voor iemand uit het bestuur kunt u hen bereiken via het emailadres: bestuur@rechtswinkeldelangstraat.nl.

Het bestuur

Marlou van de Wiel

Marlou is de voorzitter van Rechtswinkel de Langstraat. Na een bachelor ondernemingsrecht en master strafrecht is ze ondertussen geslaagd voor de master ondernemingsrecht, waarna ze met veel plezier aan de slag is gegaan bij TEN advocaten op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en letselschade. Hiernaast houdt ze zich graag bezig met maatschappelijke initiatieven, waaronder ook de Rechtswinkel. Maar ook houdt ze zich graag bezig met sociale activiteiten. Na 2,5 jaar als rechtswinkelier actief te zijn geweest bij de Rechtswinkel, werd ze vanaf 2022 bestuurslid. Ze vervult de rol van voorzitter samen met de andere bestuursleden met veel plezier.

Max van Keulen

Max is de secretaris van Rechtswinkel de Langstraat. Na een bachelor Rechtsgeleerdheid is hij nu zijn master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen aan het afronden. Naast zijn studie is hij druk op de werkvloer of is hij in de voetbalkantine te vinden. Max is in 2021 begonnen als rechtswinkelier, vervolgens is hij als teamleider aan de slag gegaan en heeft hij zich in januari 2024 aangesloten bij het bestuur.

Nico van Baardwijk

Nico is penningmeester van de Rechtswinkel de Langstraat. Na een bachelor fiscaal recht was er een verlangen om het recht in de praktijk toe te kunnen passen, hiervoor was een functie als vrijwilliger bij de Rechtswinkel een uitstekende keus. Ondertussen is Nico geslaagd voor master fiscaal recht en in de afrondende fase van de master International Business Taxation, waarna hij aan de slag zal gaan als fiscalist bij de Belastingdienst en het Ministerie van Financiƫn.