Contact

Indien u een vraag wil stellen over de Rechtswinkel of in contact wil komen met Rechtswinkel de Langstraat, kunt u dat doen middels onderstaand contactformulier.

Vanaf 6 september zullen wij weer spreekuren draaien op maandagavond. U kan altijd bij ons terecht middels vrije inloop, echter waarderen wij het ook indien u middels een afspraak komt. U kunt via onderstaand contactformulier aangeven dat u langs wilt komen en dan wordt er met u een afspraak gemaakt. NB: wij zijn standaard geopend tussen 19:00 en 20:00 voor vrije inloop, maar met een afspraak zijn wij open tot 20:30.

Wij beantwoorden alleen juridische vragen die binnenkomen via het spreekuur. Juridische vragen die via het contactformulier gesteld worden, worden niet in behandeling genomen.

Belangrijk: Rechtswinkel de Langstraat bestaat volledig uit rechtenstudenten die op vrijwillige basis advies geven. Rechtswinkel de Langstraat accepteert geen aansprakelijkheid voor acties die ondernomen worden op basis van de gegeven adviezen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Beschrijving van de situatie en uw vraag

  Neem de 4 karakters over

  captcha

  De met een * gemarkeerde velden, zijn verplicht in te vullen velden.